PRI

 

Past Reality Integration helpt je ten volle in het nu te leven. Het heldere model laat je inzien hoe jouw verleden je huidige leven ongewenst en onbewust beïnvloedt. Maar belangrijker nog, PRI biedt je de mogelijkheid om deze blokkades op te heffen. Met effectieve technieken en praktische tools die je zelfstandig leert toepassen.

 

De sleutel ligt in jezelf

Dat is de sleutel tot een lichter leven. Een leven in contact met jezelf, de ander en je omgeving. Vanuit je hart, in liefde en met overgave. Creatief en energiek. Onafhankelijk en met vertrouwen. PRI helpt je die sleutel te vinden en bovenal, om hem zelf te gebruiken!

 

Neem het heft in eigen handen

Het is tijd om het verleden los te laten. Voorbij negatieve ervaringen die emotionele blokkades opleveren. Zoals depressies en depressieve gevoelens, burn-out en vervlakking, verslaving, seks- en relatieproblemen, schuld- en schaamtegevoelens, onrust, boosheid, stress en angst.

 

PRI is er voor iedereen

Misschien ervaar je nu acute emotionele blokkades en zoek je direct begeleiding van een therapeut. Het kan ook zijn dat je wilt leren hoe je lichter en vrijer kunt leven. Waar heb jij last van? Waar loop jij tegenaan? 

 

Neem contact met me op via het contactformulier.

Voor meer informatie verwijs ik je naar de landelijke website