Zelfliefde

Volgens de Mayakalender (in de energie van de Nieuwe Aarde) is het vandaag de dag van de Rode Maan toon 5.

Een dag die in het teken staat van instemming, herkenning en bekrachtiging. De Rode Maan die me in contact brengt met mijn onderbewustzijn en diepere gevoelens en die me herinnert aan het Licht dat ik ten diepste ben. Maan brengt me de zuiverende kracht die me helpt om blokkades op te lossen. 

Wat een prachtige energie die ik vandaag ook echt gevoeld heb!

 

Diep van binnen voelde ik het vertrouwen en kon de ander zien als een zachte liefdevolle spiegel. Zo groei ik door steeds meer (h)erkenning, steeds meer bewustzijn op mijn zijn en zie nu de kleine haarscheurtjes in mijn blokkades waar het licht doorheen kan en mag schijnen en waardoor ik stapje voor stapje steeds meer mijn echte pure zelf kan zien. 

Ik ben dankbaar voor de gesprekken die ik had vandaag en voelde de kracht en de liefde ook echt in mijn hele lijf toen ik bijna op wolkjes naar huis liep. Ik hou van mij!!

Reactie schrijven

Commentaren: 0