Proefcliënten

 

Heb je soms last van angsten? Voel je je niet fijn maar weet je niet waarom of waar het vandaan komt? Ben je ook zo "verslaafd" aan je mobiele telefoon of hang je ook te vaak voor de televisie? Loopt je relatie niet zo lekker, hebben jullie vaak ruzie? Er is een oplossing! Echt!

 

Alle emoties en gedragspatronen waar we in ons dagelijks leven last van hebben, worden veroorzaakt door een oud trauma uit de eerste jaren van ons leven.

 

Tijdens een PRI therapietraject leer je jezelf observeren, word je bewust van jouw emoties (afweren) en krijg je meer zelfinzicht. Je gaat aan het werk met je gedrag en krijgt zo toegang tot diepere, onbewust weggestopte gevoelens.

Je ontdekt zo dat die niet horen bij je leven nu, maar bij het kind dat je was.

 

Voor mijn opleiding zoek ik proefcliënten. Ik leg je in een eerste kennismaking de cirkel van PRI uit, deze sessie is gratis. Vervolgens kan ik een stukje met je meelopen in het traject. Stuur me een bericht voor meer informatie of maak een afspraak. 

Reactie schrijven

Commentaren: 0