Abdis van Thorn, een grootgrondbezitster ;-)

Aanstaande januari ga ik starten met de PRI opleiding. Ik heb nu al 4 cliënten die ik mag gaan helpen. Maar niet iedereen kan op donderdag en heb nu alleen nog op donderdag een praktijkruimte. Maar als een verrassing kwam er 2 weken geleden een nieuwe ruimte op mijn pad, een ruimte helemaal voor mezelf voor de hele week, daar ben ik super blij mee!

Per 1 oktober start ik in een ruimte aan de Abdis van Thornstraat 68C. Nu ga ik alvast plannetjes maken voor de inrichting en daarna ben je van harte welkom!

Reactie schrijven

Commentaren: 3
 • #1

  Diana Bavel (donderdag, 16 september 2021 09:47)

  Supergaaf Kristel , wij wensen jou héél véél succes.

  Liefs Cees en Diana

 • #2

  Mirjam (donderdag, 16 september 2021 14:53)

  Wat fijn zeg! Succes!

 • #3

  Jenny Bergmans (donderdag, 16 september 2021 21:21)

  Je bent een kanjer.
  Veel geluk...succes!!!!!